2010. január 20., szerda

Vacsora- vagy reggelire ötlet



Egyszerű, csak kicsit hangulatossá varázsoltam.
1 konzerv májkrémet 10 dkg vajjal habosra kavarunk, hozzáadunk egy apróra vágott hagymát, egy kiskanál mustárt, borsot, pár csepp citromlevét, és csipet őrölt szerecsendiót (ez nekem kimaradt mert épp nincs itthon, de amúgy szeretem használni ezt a fűszert). Kikavarjuk és megkenjük a bagett szeleteket, én ennyi adaghoz 3 tojást főztem, mindegyikre 1 szeletet tettem, kis házi piros aranyat, hogy színes is legyen, és egy szelet savanyított uborkát, fogpiszkálóra szúrt "vitorlát" sajtból :) Tálaltam hozzá olívabogyót, és hagymát. Jó étvágyat.

6 megjegyzés:

iri írta...

Otletes s nagyon jol nez ki!

Deborah írta...

Éhes lettem, és megvan akkor a vacsink is:) Azt hittem, hogy feketeretek lereszelve.. akkor ha még van nálunk én azt teszek. Szép és ötletes:)

Emese írta...

Hm jól néz ki, épp ötleteket keresek vendégváráshoz, és nem tűnik drágának sem. Köszi:)

Emese írta...

Erika!
megcsináltam, és nagyon ízlik nekünk így a májkrém. Köszii:))

Emese írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Erika írta...

Szívesen, kedves Emese,
nagyon örülök, hogy ízlett nektek. :)